Gå till innehåll
Stockholms Segelflygklubb
Stockholms Segelflygklubb

Publicerad: 2023-04-04

Senast uppdaterad: 2023-04-04

Författare: Peter Biltz

SSFK Juniorläger 2023

Är du 25 år eller yngre och medlem i SSFK? I så fall är du välkommen till SSFK:s egna juniorläger som arrangeras på Långtora i sommar! Oavsett om du är ny elev i klubben eller har certifikat sedan tidigare är du välkommen att delta! Lägret arrangeras vecka 30 (24/7–28/7) och vi siktar på mycket flygning och roliga aktiviteter!

För dem av er som är elever så kommer lägret att gå parallellt med skolveckan SPL30, så att alla har möjlighet att flyga oavsett nivå eller tidigare erfarenhet. Alla elever som då ska gå kursen SPL30 och vara med på juniorlägret ska anmäla sig både i formuläret nedan till lägret och till skolchefen för själva kursen.

Under lägret kommer vi ha dem duktiga lärarna Nils Herlenius och Erik Johansson till vårt förfogande, som både kommer skola SPL30 och ge möjlighet till vidareutbildning efter cert i avancerad flygning, sträckflygning och inflygning på nya flygplan. Det finns alltså mycket goda förutsättningar för många roliga flygningar! Vi siktar också på att ha gemensamma aktiviteter utanför flygningen, som gemensamma middagar, bad eller andra aktiviteter om vädret skulle svika.

För övriga frågor eller önskemål kontakta Hannes Jonasson (se MyWebLog för kontaktuppgifter)

Anmälan:

https://forms.office.com/e/jqUY86nQSY Länk till annan webbplats.